Meteen naar de inhoud

Sjoeche van wat?

Als je zegt dat je er Sjoeche van hebt, betekent het dat je vindt dat je het snapt. Wat snappen wij? Wij snappen gastvrijheid, eten en drinken en vooral partycatering. Arrogant? Nou meer de Amsterdamse bravoure gecombineerd met de slimme kennis (gochme) van het vak. Ja, dus we denken dat we het weten. En daar worden we graag op uitgedaagd.   

Sjoeche staat als cateringbedrijf dan ook voor bravoure, vakmanschap (gochme) en vooral ook oprechte interesse. We maken het feest zoals u dat wenst, dat dan weer wel. 

Culinaire basis

Het moet culinair kloppen. De basis van onze “zijn” is culinair goed eten en drinken. We kunnen rekening houden met diverse wensen, diëten en vooral ook beperkingen door bijvoorbeeld religie, toch is goede smaak en uitnodigende presentatie essentieel. Een allereenvoudigste smaak: “we nemen alleen genoegen met het besten”. 

Ervaring

We durven echt te zeggen dat er een “bak” ervaring in het bedrijf aanwezig is. Of het nu gaat om een diner voor 4 personen op Michelin niveau, 50 personen voor een 5* hotel omgeving of 10.000 in een groot stadium, de partners van Sjoeche hebben het allemaal wel eens verzorgd. 

In Sjoeche zit dan ook het juiste vakmanschap qua strakke planning, verrassende creativiteit en vooral ook top gastvrijheid. We trainen onze eigen mensen dagelijks hierop. Zoals Michael altijd zegt: “Doe het goed of laat het”. Kwaliteit staat dus voorop.