Meteen naar de inhoud

Over ons

Wat wil je weten over ons? Hoe wij naar catering kijken? Welke vak we verstaan? Of welke lekkere dingen we maken? 

Partycatering is een vak apart en apart vak......de champions league van gastvrijheid.

In de partycatering gaat het in onze ogen om twee aspecten: Vakmanschap en Gastvrijheid. We bedoelen daarmee het volgende. 

Het vak partycatering

Hier komen drie zaken samen. Allereerst hoe ontvangt de gast het, daarna hoe brengen we het zorgvuldig van productie naar uitvoering en tot slot hoe maken we het. Ieder bedrijf kan koken en mogelijk zelfs lekker koken. Wij starten altijd in gedachten bij de gast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe iemand petitfour eet (in twee of drie hapjes). En wat doe je dan met je vieze handen? Dus hoe zorgen we dat we dit netjes, mooi en zorgvuldig aanreiken? 

Het transport moet goed, gekoeld en kloppend, gedaan worden. Inpakken en zo verwerken dat je het zo min mogelijk in je handen hebt is een kunst. Daar heb je ervaring voor nodig. 

En dan lekker koken. Op smaak en kloppend bij de gelegenheid. Daarvoor moet je twee soorten chefs hebben. Een goede creatieveling (zoeken naar mooie en lekkere gerechten) en een goede keukenplanner. Met name het laatste is complex. Waar in een restaurant drie maanden eenzelfde kaart draait is in de partycatering elke partij, moment en dag anders. Van Wandelbox tot en met 7 gangen walking dinner kan de diversiteit zijn. 

Gastvrijheid

Daar zouden we uren over door kunnen gaan. Het simpelste is het uit te leggen door mensen op hun eigen manier te verrassen. Als je het over ontwikkeling hebt van het bedrijf en je loopt een rondje op de golfbaan, dan doen we gewoon een quote van Tiger Woods tussen de broodjes……gaaf als je dan de gezichten ziet. 

Over ons team

Van ons team worden drie zaken verwacht:

  • Maak fouten om te leren;
  • Doe het goed of laat het;
  • Wees lief voor elkaar;

Drie simpele zaken alleen als je er dagelijks tijd en ruimte voor maakt wordt het onderdeel van een cultuur. Een cultuur waar we aan willen en zullen werken.

SJOECHE HEBBEN

De bovenstaande zaken gecombineerd met het vakmanschap en gastvrijheid betekent dat je er Sjoeche van hebt. Je snapt partycatering en kijkt naar de ontwikkelingen die daarin spelen. 

Wanneer je zelf denkt dat je hier iets van vindt, dan nodigen we je graag uit om je sjoeche te tonen. Wanneer kom je op de koffie? Drink je die zwart of met melk?

maak fouten om te leren

Leren, ontwikkelen en vooral ook experimenteren staat bij ons hoog in het vaandel. We moedigen dit ook aan en hebben zelfs mensen in dienst die normaal elders slecht uit de verf komen. Er is rust, aandacht en vooral ook begeleiding nodig om je team te laten groeien. Het is makkelijk werken met professionals, het is alleen knapper als je dit kunt met mensen die nog veel te leren hebben. Daar staan en gaan we voor. 

doe het goed of laat het

Kwaliteit boven alles. Of we leveren het perfect, dat kan betekenen dat we iets soms helemaal opnieuw doen, of we doen het niet. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. 

wees lief voor elkaar

Hard op de inhoud, zacht op de mens. Als je champions league speelt betekent het dat je elkaar moet vertrouwen. Alleen als je empathie toont, transparantie voor ogen hebt en je goed luistert kun je snappen wat de ander wenst. Zowel onderling als naar de gasten. 

Vacatures

Geregeld hebben we vacatures. Op dit moment zijn we op zoek naar een:

 

Kortom werken bij Sjoeche betekent jezelf blijven ontwikkelen, je kan het NOG niet…..maar morgen wel. En altijd beter dan vandaag.