Meteen naar de inhoud

De "Diner Tas"

Alles in een mooie jutte, herbruikbare tas. Een compleet 3 of 4 gangen diner, voor zowel vegetarische, vis of vlees wensen. Tevens hebben we er een complete uitleg video bij gemaakt. Onze chef Floris legt uit hoe je het snel bereidt. Dus u staat tijdens de feestdagen zeer kort in de keuken en heeft toch een restaurantwaardig diner klaar staan.

Duurzaam en veilig
We hebben ons best gedaan zo veel mogelijk plastic te voorkomen. Toch zijn we in het kader van de voedselveiligheid en houdbaarheid toch genoodzaakt de verpakking zo te maken dat er plastic gebruikt is. Een afweging tussen duurzaam en veilig. We willen dit graag met u delen omdat we zelf met de hoeveelheid verpakkingsmateriaal ook worstelen. 

Makkelijk en lekker
Hieronder een verdere beschrijving en de wijze van aanleveren. Eenvoudig en vooral lekker natuurlijk. 

Puur voor.

Drie bereidingen van knolselderij. Een echt mooie winterse groente.  

In het bakje zitten gegaarde knolselederij, knolselderij puree in een spuitzakje en chipjes van knol. Daarnaast een garnituur van bundelzwammetjes en zelf gedroogde tomaatjes. De jus van ui maakt het geheel af. 

Modern tussen.

De klassieke gefillte fish uit de Joodse keuken hebben we in een modern jasje gestoken. Deze heerlijke zoetwater vis (snoek en baars) worden in twee ronde plekken gepresenteerd. Koud geserveerd met chrein van granny smit en ingekookte wortel maakt het een kleurig en lekker geheel. tot slot de gefrituurde basilicum erover heen en smullen maar. 

Stijlvol Hoofd.

Het hoofdgerecht bestaat uit geroosterde zalm, met als begeleidend groente venkel en zeekraal. Daarbij komt een creme van doperwten een een vinaigrette van soya en gember. Om het compleet te maken is er een krokantje van dragon en zeevenkel als garnituur. 

Hemels na.

Het nagerecht is wederom een knipoog naar de klassiek Joodse keuken. De inspiratie komt uit de Perenkugel die daar gemaakt wordt. 

We serveren de Perenkugel Cheesecake op een bedje van hemelse modder. Op de cheesecake komt een goede klodder van de saus met rozijnen. Tot slot een mooi krokantje van gemeber. 

Alles op top servies.

Wil je het een keer anders doen? Spreken het servies en het bestek, dat we gebruiken je aan? 

Alles kan gehuurd worden via www.heman.nl onze vaste partner voor diners en partycatering.